fbpx
JKN-box (TV)

JKN-box med Programarkiv

Det du må være oppmerksom på er at vår nye dekoder kan settes opp på to ulike vis.

Vi anbefaler alternativ 1-løsningen hvor du som TV kunde beholder alle dine TV kanaler slik som du har i dag. Har du valgfrie kanaler, grunnpakke, sport- eller filmpakker så følger de med på den nye JKN-Box med alternativ 1. Streaming fra internett via WIFI er mulig, men ikke anbefalt. Vi anbefaler nettverkskabel og 60/25 Mbit/s hastighet for streaming. 

Alternativ 1
JKN-Box kobles til tilsvarende som våre tidligere dekoder/CAM kort med coax-antennekabel. Da får du beholde de kanalpakkene du abonnerer på i dag, enten du har faste, valgfrie kanaler, sport- eller filmpakker. Se komplett oversikt på faste og valgfrie kanaler her.

For at programarkiv skal være tilgjengelig kobles JKN-box til internett nettverkskabel (WIFI kan benyttes, men anbefales ikke). Da vil man få 7 dagers programarkiv for 35 TV kanaler tilgjengelig i dekoder. For programarkivfunksjon anbefales minimum 60/25 Mbit/s Internetthastighet.
Vær obs på at er man flere medlemmer i husstanden som benytter internett, så kan det være hensiktsmessig å oppgradere hastigheten. Det kan gjøres her. Ta gjerne kontakt med oss for hjelp og veiledning til valg av hastighet.

Alternativ 2
JKN-Box settes opp som en ren streaming-box via internett. Med dette alternativet så har man 50 forhåndsvalgte TV kanaler tilgjengelig. Programarkiv er identisk med alternativ 1 med 7 dagers arkiv for 35 TV-kanaler i dekoder. For stabilitet på streaming så må dekoder kobles til internett med nettverkskabel. Vi anbefaler minimum 60/25 Mbit/s internetthastighet for strømming.

 

JKN-box


Din informasjon

Funksjoner:
Programarkiv 7 dager
NRK-APP
YouTube APP
• 2 stk brukerlisenser JKN-APP 

 

Tilkobling
1. JKN kabel-TV signal via coax (anbefalt)
• Flere kanaler (58 kanaler grunnpakke)
• Mindre bruk av båndbredde (streaming kan
bruke 30-40MBit/s)
• Radiokanaler

2. Streaming fra internett via nettverkskabel
• Færre kanaler tilgjengelig (50 kanaler)
• Mer bruk av båndbredde
• Ingen radiokanaler tilgjengelig

 

Streaming fra internett via WIFI er mulig, men ikke
anbefalt. 
Vi anbefaler nettverkskabel og 60/25 Mbit/s
hastighet for streaming.

 

Klikk her for å laste ned brukermanual