fbpx
Nyheter

TV 2 gjør nå en endringer på sitt kanaltilbud til sportsinteresserte, og har i tillegg kjøpt rettighetene til Champions League. Mange TV-kunder lurer på hva det betyr for dem at TV2 har fått disse rettighetene.

I praksis betyr det at du fortsatt får se de aller fleste Champions League-kamper på Viasport 1,2,3,+ og Viasat 4. Se link over sendeplan til Viasat her https://www.viasat.no/Champions-League-tilbake. Som dere ser plukkes det ut kamper som kun gjøres tilgjengelig på Viaplay og TV 2 Sumo som kun kan streames over nett. I tillegg er disse kampene tilgjengelig på TV 2 sin nye sportskanal TV 2 Sport 1 som på dette tidspunkt ikke er tilgjengelig. Denne uken gjelder det dagens kamp mellom Liverpool og PSG og morgendagens kamp mellom Real Madrid og Roma.

Vår samarbeidspartner Canal Digital er i forhandlinger med TV2 om visning av deres nye kanal «TV 2 Sport 1», men det er ikke avklart om og når «TV 2 Sport 1» lanseres. Men de fortsetter samtalene med mål om å lande en avtale. Når vi har mer info vil vi publisere det på våre nettsider og på Facebook.

TV 2 Sportskanalen skifter navn til TV 2 Sport 2
I dag har TV 2 Sportskanalen byttet navn til TV 2 Sport 2. Dette er kun en navneendring, og kanalen TV 2 Sport 2 kan fortsatt velges i våre valgfrie kanaler. Hvis du har mulighet å velge valgfrie kanaler hos oss kan du bestille TV2 Sport 2 her kostnadsfritt her. TV 2 Sport 2 vil blant annet vise fotball, norsk ishockey, håndball og internasjonale sykkelritt.

Samtidig gjør TV 2 endringer på sine Sport Premium-kanaler, og samler alt innholdet på to kanaler istedenfor tre. De legger dermed ned kanalen TV 2 Sport Premium 3, og fordeler dagens innhold på TV 2 Sport Premium 1 og TV 2 Sport Premium 2