fbpx

Konkurrenter driver for tiden med aktivt dørsalg av TV- og internett på Kvernaland. Konkurranse er sunt både for kunde og tjenesteleverandør. Kunden får flere valgmuligheter, og leverandør må i enda høyere grad tilfredsstille kundenes krav. Det er bra.

Vi har fått tilbakemeldinger fra enkelte kunder om at selgere informerer om at vårt nett er lite oppdatert og ikke takler fremtidens utfordringer. I den forbindelse vil vi nevne at vi den senere har oppgradert både nett og sentralutstyr for store summer nettopp for å være best mulig forberedt for fremtidens utfordringer.

Vi kjøpte bl.a. utstyr i fjor som kan gi kundene en bredbåndshastighet på internett på opptil 300 Mbit/s dersom kunden ønsker det. Kunders behov for hastighet varierer alt etter behov og bruk. Vi kan tilby hastigheter til alt fra kr. 319,- til kr. 599,- pr. mnd. Alt til en langt lavere pris enn andre konkurrenter sine ordinære priser.

Lokale og kjappe
Vi er lokale og kjappe. Har du som kunde problemer av et eller annet slag snur vi oss kjapt rundt og hjelper deg. Vår lokale tilhørighet er noe våre kunder setter stor pris på. I tillegg besitter vi en stor kompetanse på trådløst nettverk (Wifi). Noe som oftest er årsaken til ustabilt nett i boligen.

Ny TV-hverdag med JKN-box
Vi lanserer innen utgangen av november JKN-box som er en ny TV-løsning for Jæren Kabelnett sine kunder(les mer her). Med JKN-box kan du se TV når og hvor du vil. Du velger om du vil se TV på ordinært vis, nettbrett eller mobil. I tillegg kan du se programmene du ikke fikk sett i vårt programarkiv i inntil 7 dager. Det er Telenor som er vår leverandør av TV-kanalene som vi distribuerer til våre kunder.

Oppgradering av infrastruktur er en prosess som vi jobber med kontinuerlig, og som vi selvsagt fortsetter med i Kvernalandsområdet.

Frihet til å velge TV og internett
Hos oss kan du også velge om du bare ønsker TV-pakke eller bare internett. Kort sagt: Vi skreddersyr en løsning til gunstig pris tilpasset ditt behov. Se våre priser her http://jkn.no/priser .

Du kan spare tusener i året på å være kunde hos Jæren Kabelnett.

Vi vil fremover fortsatt fokusere på å være:
- Best på pris
- Lokal og kjapp
- Din lokale ekspert på Wifi

Har du spørsmål, kontakt oss gjerne på tlf. 51 48 39 90 eller på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..