fbpx
WiFi

Det trådløse hjemmenettverket er ofte flaskehalsen som medfører ustabilt internett. Vi monterer trådløst nettverk til både nye og eksisterende kunder daglig, og erfarer stadig at våre kunder merker vesentlig forskjell på fart og stabilitet når vi har montert ny og bedre trådløs router. 

Viktigheten av en god trådløs router er tydeligvis undervurdert. Vi opplever at det er den største feilkilden til et dårlig nett.Den teknologiske utviklingen går rasende fort. Teknologien innenfor trådløst nettverk og routere har utviklet seg kraftig. En tommelfingerregel er at trådløse routere som nærmer seg 4-5 år og ikke fungerer helt, så bør du vurdere å investere i ny. Det har også stor betydning hvor din router står plassert. Signalstyrken kan svekkes dersom det er hindringer mellom routeren og PC/nettbrett/mobil.

Sterkt økende behov for bedre trådløst nettverk
Vanene våre i forhold til TV og internett er i kraftig endring. Folk ser mer TV, serier og filmer på nettet. Strømmemedier som Netflix, NRK Nett-tv og Youtube tar en stor del av vår kvalitetstid foran skjermen. Vi ønsker i større grad å se når vi vil og hvor vi vil, og ofte er flere av familiemedlemmene påkoblet nettet samtidig. Dette gjør at det stilles vesentlig større krav til at du har en god router.

Sikkerhet og foreldrekontroll
Husk å sette passord på det trådløse nettverket slik at ingen uvedkommende kommer innpå det. Sett også opp et gjestenettverk slik at du har et separat nettverk utenom. Foreldrekontroll er også verdifullt for mange slik at en har mer kontroll over tidspunkt barna kan være inne på nettet. Nyere routere dekker begge disse behovene.

Internett i grillhytta
Stadig flere ønsker også å ha internett både ute i hagen, grillhytta, garasjen eller i annekset. Jæren Kabelnett har gode løsninger for dette også.

Få en gjennomgang av ditt hjemmenett
Jæren Kablenett tilbyr for øyeblikket tre ulike WiFi rutere som vil gi deg bedre WiFi dekning hjemme. Ruterene er Ubiquiti AmpliFiApple Airport Extreme og Tp-Link Archer C7. Alle våre rutere tilbyr oppsett og administrering av ruter via egen app for smarttelefon.  

Ta en gjennomgang av ditt trådløse nettverk du også. Ønsker du at vi skal hjelpe deg med å finne den beste løsningen ut fra ditt behov så ta kontakt med oss her.

 

 

Kundesenter Jæren Kabelnett

Kundesenter: 
Tlf. 51 48 39 90
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 
Faktura spørsmål: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  
Mandag til fredag kl. 08.00-15.30

Besøkadresse/Postadresse: 
Arne Garborgs veg 36, 4344 Bryne
Mandag til fredag kl. 08.00-15.00

Vakttelefon:
Ta kontakt med vår vakttelefon for å melde eventuelle feil på TV eller bredbånd.
Mobil: 911 99 951 (SMS kan ikke mottas) 
Mandag-Fredag (15.30-20.00) og Lørdag-Søndag (10.00-20.00)
Retningslinjer for vakttjenesten.

Når det gjelder fakturaspørsmål ber vi om at dere henvender dere i arbeidstiden.
Spm. og svar om faktura finner du her.